pengar

Hjälp med Lönehantering

Behöver ditt företag hjälp med lönehantering eller funderar ni på att anställa en löneadministratör?
Lön är ofta företagets viktigaste och största post och ett område som kräver specialkompetens. De komplexa regelverken inom lön är många och kollektivavtalen ser olika ut för olika branscher. Som företagare med anställda förväntas du betala ut rätt lön på rätt dag och till rätt mottagare. Att få rätt lön från sin arbetsgivare är något som man inte funderar på, det är självklart idag att sånt bara fungerar.

Beräkning av semesterlön, sjuklöneavdrag, vård av barn, bilförmån och mycket annat ska bli rätt direkt, eftersom det tar tid att rätta i efterhand. Tid är pengar så det gäller att göra så rätt som möjligt redan från början och eftersom lön är en stor post med omfattande regelverk kan företaget välja att låta en Redovisningskonsult hjälpa till eftersom kompetens inom området löneadministration finns. Ni behöver aldrig oroa er för frånvaro eller semester.

Lönehantering och löneadministration

Vi anpassar löneadministrationen efter era förutsättningar, antingen lämnar ni hela löneadministrationen till oss eller kommer vi ut till ert företag. Vi kan även vara behjälpliga som stöd till er befintliga löneavdelning eller vid tillfälliga arbetsanhopningar och vikariat.